© www.ahajans.com.tr

AFRİKALI ÖĞRENCİLER ANTALYALI İŞ İNSANLARI İLE BULUŞTU

AFRİKALI VE DİĞER YABANCI ÖGRENCİLER VE TÜRK ÖĞRENCİLER ANTALYA İŞ İNSANLARI İLE BULUŞTU

WCI Forum Başkanı Utku Bengisu kendisini kanıtlamış bir uzman olarak öğrencilerimize ufuk verdi ve gelecekle ilgili kariyer planlarına yeni bir bakış sundu. Öğrencilerin ihracat ve dış ticaret konusunun önemli bir ilgi alanı olduğunu fark ettiler ve gelecek hedefinin belirlemelerine imkan sağladı. 

Afrika’ya ihracatın sanıldığı kadar zor olmadığını, ancak firmaların disiplin içinde uzun süreli ilişkiler geliştirmelerinin ve  ihracatta sürekliliğin önemli olduğunu öğrencilerimiz fark ettiler. Tabii konferans konusunun dış ticaret olması özellikle Antalya’nın OSB, ATSO, TEKNOKENT, MÜSİAD, BAİB, BAKA, ANSİAD gibi önemli kuruluşların üyeleri olan iş insanlarının da öğrencilerle buluşmasına ortam sağladı. 
100 den fazla iş insanı konferansa kayıt yaptırarak Akdeniz Üniversitesi kampüsünde konferansı takip ederek Türk ve yabancı, özellikle Afrikalı öğrencilerle bir araya geldiler. 
Antalya iş dünyasına yönelik çok değerli stratejilerin Utku Bengisu tarafından paylaşılması, Üniversite-Sektör işbirliğine de önemli faydalar sağladını gözlemlendi,  konuğumuz Sn Utku Bengisu’ya davetimizi kırmayarak geldiği ve yaptığı büyük katkılar için  içtenlikle teşekkür ediyorum.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER