© www.ahajans.com.tr

AHMET KARABEN YAZDI HAK ETTİK ALDIK..!

Antalyaspor için kritik müsabaka. Rakip evimizde Gaziantepspor.Son 5 maçtır kazanamayan artı ligdeki sıralamada artık yukarıları hedefleyemeyen Antalyaspor da 3 puan dan başka çarenin olmadığı karşılaşma.
Sonuç ;Antalyaspor 1-0 Gaziantepspor.
Maç içi gözüme takılanlar ;1- Kalede güven vermeye devam eden Leite bu karşılaşmadada takımın en önemli oyuncusu olduğunu gösterdi. Gelen tehlikeli ataklarda 
"Ben Buradayım" dercesine ki  performansı hem takım arkadaşlarına hemde tribüne gelen taraftarlara mesaj niteliğindeydi.
2- Bünyamin Balcı sadece asist yapmadı . Sahada adeta basmadık yer bırakmayarak galibiyette büyük rol oynadı.Sergen Yalçın geldikten sonra uzun süre kulübede beklemişti.Gereken mesajı almış gözükmesi kendi kariyeri açısındanda önemliydi.
3 - Sam Larsson sahada kaldığı müddetçe elinden gelenin en iyisini yaptı. Galibiyet golünü atması onun açısından bu performansını taçlandırdı.Toparlarsak ;
Antalyaspor hak ettiği bir 3 puanı aldı.
Bundan sonraki süreçte seri galibiyetlerle ivme yakalamak önemli.Teknik ekibe bu anlamda iş düşüyor. Günü değil geleceği kurtarmak adına.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER