© www.ahajans.com.tr

AKRA 2024 takım kadroları açıklandı

Tour Of Antalya powered by AKRA Uluslararası Bisiklet Yarışı’nda yer alacak takımların kadroları belli oldu. 16 ülkeden 25 takımdan 175 bisikletçi Antalya’da pedal basacak.

Uluslararası Bisiklet Birliği’nin (UCI) elit erkekler uluslararası yol bisikleti takviminde 2.1 kategorisinde yer alan ve 4 gün 4 etaptan oluşan Tour Of Antalya powered by AKRA Uluslararası Bisiklet Yarışı, 8-11 Şubat tarihleri arasında Türkiye’nin önde gelen kültür ve turizm merkezlerinden Antalya’da dünyaca ünlü bisiklet takımlarının katılımı ile 5. kez düzenlenecek.

Bu yıl 16 ülkeden 25 takım ve 175 bisikletçi Antalya’nın yollarında birbirinden güzel 4 etapta 601,7 km pedal basacak. Dünyanın dört bir yanından milyonlarca kişi, dünyaca ünlü pedalların ritmi ile Antalya’nın tarihini, doğasını ve kültürünü keşfedecek.

 

5. yılında World Tour takımları gelecek

Üst düzey standartları ve takım kalitesi ile dünya bisikletinde kısa sürede markalaşan Tour of Antalya Bisiklet Yarışı, cenneti andıran doğası, eşsiz tarihi, iklimi ve birbirinden güzel etapları ile Tour of heaven olarak tanımlanan yarışa 2 World Tour takımı, 9 Pro Takımı, 14 Kıta Takımı katılacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER