© www.ahajans.com.tr

ATAÇ; KALİTE VE GÜVENİN ADRESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Cullian Belek Genel Müdürü Onur Ataç Akdeniz Haber Ajansına yeni sezonu değerlendirdi Ataç yaptığı açıklamada 

Cullinan Belek bulunduğu konum, mimarisi ve hizmet konsepti ile seçkin ve ayrıcalıklı bir otel Şık ve ince zevkli tasarıma sahip farklı segmentte 10’u villa olmak üzere 544 odası, özel beyaz kum plajı, farklı konseptte alacarte restoranları ve dünya mutfaklarını şık sunumlarla yorumlayan ana restoranıyla kişiye özel  yaklaşımları, gastronomiyi ve sıra dışı eğlenceyi bir arada sunarak lüks kavramının en güçlü varlığını tanımlıyor Misafirlerimizle Haziran 2022 de buluştuk.Çok kısa sürede hedeflediğimiz misafir kitlesine ulaştık .Hem iç pazarda hem de diğer hedef pazarlarda bahsedilen merak edilen ve tercih edilen bir marka olarak yolumuza devam ediyoruz.
Cullinan Belek 4 mevsim misafirlerini ağırlıyor. Hizmet içeriğimiz misafir beklentilerine göre şekilleniyor. Seçkin ayrıcalıklı bir konsept oluşturduk. Gastronomi vizyonu, eğlence trendleri, keyif alanları, iyi hissettiren spa uygulamaları, ailelere sunduğu güvenilir ve konforlu yaklaşımları misafir beklentilerini tam anlamıyla karşılayan ve tam not alan bir otel Cullinan Belek. Her mevsim olduğu gibi yaz sezonuna da heyecanla hazırlandık.
Sonsuz yeşil ve maviye bakan swim up odalar, doğayla iç içe ve izole bir tatil anlayışı sunan villalar, mevsime göre ısıtılan özel havuzlar, sahil veya iskelede cabana, özel misafir asistanı gibi ayrıcalıklar, kişiselleştirilmiş lüks ve seçkin bir konaklama deneyimi her zaman ön planda tutulan hizmetler arasında. Cullinan Belek olarak tüm misafirlerimizi ayrıcalıklı hissettirmek bizim vazgeçilmez yaklaşımımız. Bütün kurgularımızı buna göre oluşturuyoruz. Misafirler ile bağımızı konaklama sonrası da devam ettiriyor, bir sonraki konaklamaları için farklılıklar yaratmayı önemsiyoruz. 
Tüm yaz boyunca dünyanın önde gelen eğlence trendlerini aynı anda misafirleri ile buluşturacak event ekibi sahne dekorasyonu, kostüm tasarımları, ses ışık kombinasyonları ile göz kamaştıran showları sanat boyutuna taşıyarak uzun süre kendinden bahsettirecek. Upupa Kids Club her yaş grubuna farklı etkinlikleri ile ailelere tatildeyken konfor alanı yaratacak. Ahşap, moda tasarım, sanat, seramik stüdyoları öğrenme ve tasarlamaya odaklı  yetenekleri geliştirmek tatil süresince ayrı bir deneyim olacak.
Yeni turizm trendlerinin entegrasyonu yanı sıra sürdürebilirlik ve sosyal sorumluluk alanlarında yeni yatırımlar yapmaya devam ediyoruz dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER