© www.ahajans.com.tr

FİRUZBAĞLI KAYA'DAN ERSOY A DESTEK

Firuz Bağlıkaya: Turizm Yüzyılı projemizin benimsenmesinden memnuniyet duyarız

Bakan Ersoy’un “Turizm Yüzyılı” projesine göz kırpmasını TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya’ya sorduk… Bağlıkaya “Projemizin benimsenmesinden memnuniyet duyarız” demekle yetindi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, TÜRSAB’ın başlattığı “Turizm Yüzyılı” projesine göz kırptı… Ersoy, İstanbul’da turizmcilerle yaptığı toplantıda “Birlikte oldukça, uyum içinde çalıştıkça Türkiye Yüzyılı, Türk turizminin yüzyılı olacak.” şeklinde konuşmuştu.

Ersoy’un “Birlik, uyum ve Turizm Yüzyılı” ifadelerini TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya’ya sorduk…

Ersoy’un “Turizm Yüzyılı” hedefinde TÜRSAB’ın çizgisine yaklaşması sektörde şaşkınlık yarattı… Konuya ilişkin görüşlerini sorduğumuz TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, başlattıkları “Turizm Yüzyılı” projesiyle ilgili olarak herhangi bir polemiğe taraf olmak istemediğini belirterek, bu konuda açıklama yapmak istemediğini söyledi.

Bağlıkaya: Bakanlığın ‘Turizm Yüzyılı’ Projemize destek vermesini memnuniyetle karışlarız

Bağlıkaya sorularımızı, “Bakanlığımızın Turizm Yüzyılı Projemizi benimsemesi, destek vermesi ve sahip çıkmasını memnuniyetle karşılarız. TÜRSAB, ülkesi için çalışan ve üreten bir kurumdur. Türk turizminde daha iyi sonuçlar almak için öncü projeler üretmeye devam edeceğiz.” şeklinde yanıtlamakla yetindi. Bağlıkaya, ulusal turizm hedefleri üzerinden sektörel polemikten uzak durulması gerektiğini vurgulayarak, “Türkiye vizyonu çerçevesinde, turizmi 81 ili yaymak için çalışmaya ve proje üretmeye devam edeceğiz” diye sözlerini tamamladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER