© www.ahajans.com.tr

Manavgatta Nefi Kara izdihamı

Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat Belediye Başkan Adayı “Halkın Doktoru” Niyazi Nefi Kara’nın Side Mahallesi’nde bulunan Seçim Ofisi’nin açılış töreni, coşkulu kalabalık nedeniyle adeta mitingine dönüştü

Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara’nın Side Mahallesi’nde bulunan Seçim Ofisi, büyük bir coşkuyla açıldı. Vatandaşların ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği Seçim Ofisi açılışı, adeta mitinge dönüştü. Başkan Adayı Nefi Kara’nın 7’nci seçim ofisi olan Seçim Ofisi açılışına belediye meclis üyeleri, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar ve yönetim kurulu üyeleri ile, CHP Seçim Komitesi Başkanı Abbas Tarakçı, CHP Manavgat Belediyesi Meclis Üyesi Adayları, Side Mahallesi Muhtarı Osman Tüter, yüzlerce vatandaşlar ve partililer de katıldı. 

BAŞAR; “HALKIN DOKTORU” “HALKIN BAŞKANI” OLACAK
CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, Niyazi Nefi Kara’nın Manavgat’a çok güzel hizmetlerde bulunacağını belirterek “Halkçı Belediyecilik" anlayışına vurgu yaptı. Başkan Başar, “Biliyorsunuz ki önümüzde çok önemli bir yerel seçim var. Şükrü Sözen başkanımızın 15 yıl boyunca Manavgat’ta gerçekten çok güzel hizmetleri oldu. Side’yi tekrar marka haline getirdi. Artık yeni bir döneme girdik ve adayımız Sayın Niyazi Nefi Kara. Kendisinin hem milletvekilliği hem de doktorluğu döneminde halkımıza çok faydası oldu. Her zaman size bir telefon kadar yakın oldu. Bu çalışmaları da “Halkın Doktoru” diye anılmasına neden oldu. Sizlerin desteğiyle de Manavgat’ımıza belediye başkanı olarak hizmet edecek. Her zaman sizlerle beraber ve bir olacak. “Halkın Doktoru” “Halkın Başkanı” olacak”. Ben, sizlerden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek için de destek istiyorum. Muhittin başkanımız ilçeler bazında en büyük 2’nci yatırımı Manavgat’a yaptı. Antalya’da Muhittin Başkan, Manavgat’ta da Nefi Kara Başkanımız göreve gelirse çok daha güzel işlere imza atacaklar” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER