© www.ahajans.com.tr

ORUÇ TUTANLAR BU HABERİ MUTLAKA OKUYUN

Sahurda Ne Yenir? Gün Boyu Tok Tutacak ve Susatmayacak 11 Yiyecek

11 ay nasıl göz açıp kapayıncaya kadar geçti derken o 11 ayın da sultanı olan ramazan yine tüm bereketiyle geldi. Şimdi lezzet dolu sahur sofraları kurma, her gün için tok tutan sahur menüsü hazırlama, iftarlarda sevdiklerimizle aynı sofranın etrafında buluşma zamanı.

Tabii ramazanla birlikte bazı sorular da her sene olduğu gibi gündemde, onlardan belki de en önemlisi de "Sahurda ne yapsam?" ya da "Sahurda ne yemeli?" aslında. Çünkü sadece sahurda tok tutan yiyecekleri öğrenmek yetmez, aynı zamanda bizi gün boyu fazla susatmayacak sahurluk susatmayan tarifler arayanlara, vücudumuzun ihtiyacı olabilecek malzemeleri içeren şöyle zengin içerikli ama bütçeyi de çok yormayacak sahurda yapılacak yemekleri keşfetmeli, sahur için pratik tarifler arayanlara destek olmalı.

İşte tam da bunun için "Sahurda ne yemeli?", "Sahurda ne yenir?" sorularına cevap olacak bu birbirinden farklı ve nefis lezzetleri bir köşeye not edin diyor ve başlıyoruz!

Sahurda tok tutan yiyeceklerden oluşan tarif listemiz içinse sizi hemen şöyle alalım: Sahurda Sofranıza Renk Katıp Sizi Bütün Gün Tok Tutacak 11 Nefis Tarif

malzemeler:

Yumurta
Süt
Tarçın
Yoğurt
Salatalık ve yeşilliklerle hazırlanmış salata
Çiğ badem
Yulaf ezmesi
Karabuğday
Nohut
Elma

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER