© www.ahajans.com.tr

RUS TUR OPERATÖRÜ ANTALYAYA UÇUŞ BAŞLATTI

Yeni Rus tur operatörü pazara hızlı girdi... Antalya'ya da uçacak

Rusya turizm pazarına yeni bir tur operatörü daha girdi.
Rusya turizminde yeni bir oyuncu daha faaliyetine başladı.

OneClick Travel isimli Rus tur operatörü Rusya turizm pazarına girdi. OneClick Travel'ın geçtiğimiz günlerde Moskova'daki lansman gecesi Rus turizminin 150'den fazla temsilcisini de bir araya getirdi.

OneClick Travel Genel Müdürü Anara Uralova, ortak havayolu Red Sea Airlines'ın başkanı Hatem Kanavi ve Tuana Oteller zincirinin kurucusu Kurshad Bakir, konuklara plan ve hedefleriyle ilgili bilgiler verdi.

Verilen bilgilere göre OneClick Travel Rusya'daki çalışmalarına Mısır'a kendi blok uçuş programını kurarak ve Mısır Kızıldeniz Havayolları'nın Moskova'dan Şarm El-Şeyh'e (haftada 4 kez) direkt uçuşlarında müşterileri için koltuk satın alarak başladı. Mısır'a 24 Mart'ta başlayan turlar Ruslardan yüksek talep görüyor.

31 Mart'ta OneClick Travel, Kazakistan üzerinden Moskova'dan Hainan Adası'na (Çin) kadar kendi blok tur programını başlattı.

Tur operatörü 10 Nisan'dan itibaren Vietnam turlarına başlayacak.

Antalya turlarına da başlayacak
OneClick Travel Antalya turlarına da kısa süre içinde başlayacak. Tur operatörünün 26 Mayıs Moskova kalkışlı bir haftalık Antalya'da 5 yıldızlı otelde her şey dahil turu iki kişi 123 bin 728 rubleye (43 bin TL) mal olacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER