© www.ahajans.com.tr

ŞAMPİYONLUK MAÇINA GÖLGE DÜŞTÜ!

Antalya Süper Amatör Kümede SAL liginde şampiyonluk maçı ligin son haftasında Beymelek Belediye Spor ile Kaş Kınık Sporu kendi evinde ağırlayacaktı. 
Ligde 63 puana sahip her iki takım sahaya çıkarak ısınmaya başladı. Maçın başlamasına 15 dakika kala sahanın tel örgülerini yıkan Kınık Taraftarları olduğu söylenen bir gurup saha girdi. Kale arkasında ki topu almaya giden Beymelek sporun yedek oyuncusu Ali Emir taraftarın arasında kaldı ve darp edildi olay yerine gelen Ambulansla hastaneye kaldırıldı.  
Çıkan olaylar nedeniyle maç iptal ve yaralılar var, hasar gören araçlar ile birlikte kendini bilmez taraftarlar ormanı da ateşe verdiler. Olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polisin yanı sıra Jandarma kuvvetleri de takviye olarak geldi.
Demre İlçe stadındaki maçta görev alacak Klasman hakemlerden Batuhan Kolak, Serdar Soydan ve Arif Dilmeç, maçın gözlemcisi Settar Akman ile soyunma odasında bir toplantı gerçekleştirdi ve rapor tutarak maçı iptal ettiklerini söyleyerek saatler süren türbinlerin boşalmasının ardından emniyet güçlerinin de yardımı ile maç tatil edildi. 
Çevre ilçelerden de bu anlamlı maçı izlemeye gelen futbolseverlerde hayal kırıklığına uğrarken,  Kemer Belediye Spor Kulüp Başkanı Öner Karagün, Kemer FK Teknik Menajeri Cumali Balık’ta üzüntülerini belirterek çok üzgünüz futbol bu olmamalı dediler. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER