© www.ahajans.com.tr

VOLKAN GÜLŞEN KENDİNİZİ ÖZEL HİSSEDECEKSİNİZ

Champion Holiday Village Genel Müdürü Volkan Gülşen, Akdeniz Haber Ajansına yeni sezonu değerlendirdi.

Gülşen yaptığı açıklamada Champion Holiday Village konum, mimarisi ve doğası ile yıllardır turizm sektöründe gücünü göstermektedir. 
Tesisimizin ilk etap olarak bir kısım odalarında, swim up ve bahçe manzaralı olarak ve genel alanların bazı kısımlarında renovasyon süreci devam etmektedir.

Her şey dâhil sisteminin Türkiye’deki öncülerinden olan tesisimizde açık büfenin yanı sıra deniz mahsulleri ve ızgaraları tadabileceğiniz 2 farklı A’la Carte restoranımız bulunmaktadır. Gastronomi vizyonu, rahat edici Spa uygulamaları, sonsuz yeşil alanı, doğayla iç içe, ailelere sunduğu güvenilir ve konforlu yaklaşımları ile misafir beklentilerini tam anlamıyla karşılayan tesis Champion Holiday Village’dir.

Kids Club her yaş grubuna farklı etkinlikleri ile ailelere tatildeyken konfor alanı yaratacak.

Champion Holiday Village olarak tüm misafirlerimizi ayrıcalıklı hissettirmek en önemli önceliğimiz olup, tüm kurgularımızı buna göre oluşturuyoruz. Misafirler ile iletişimi konaklama sonrası da devam ettiriyor, daha sonraki konaklamaları için farklılıklar yaratmayı ve tesisimizde tekrar ağırlamayı hedef alıyoruz dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER