Antalya
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Alanya MHP Seçmen İletişim Merkezi açıldı

Alanya MHP Seçmen İletişim Merkezi açıldı
Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Başkanlığı Seçmen İletişim Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Başkanlığı Seçmen İletişim Merkezi’nin açılışı Saray Mahallesi Salı Pazarı karşısında büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Programa; Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, önceki dönem Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, AK Parti MKYK Üyesi Kuddusi Müftüoğlu, MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, BBP Alanya İlçe Başkanı Mehmet Uğur, Anadolu Birlik Partisi Alanya İlçe Başkanı Şükrü Güneri, Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Ferhat Aksoy, siyasi partilerin kadın ve gençlik kolları başkanları ile yönetimleri, siyasi partilerin yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşları ile oda ve dernek başkanları, belediye meclis üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.

ONUR TEMEL: ADEM BAŞKAN’A ALANYA’DA RAKİP YETER Mİ?
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel gerçekleştirdi. Yerelde başarının millet nezdinde başarı olduğunu belirten Temel, “Yıllarca teşkilatı tozu yutmuş bir il başkanı olarak belirtmek isterim ki; seçim ofisleri, seçim dönemlerinde parti teşkilat binalarının interaktif bir uzantısıdır. İnsanlara temas etmenin durakları işte bu seçim ofisleridir. Kıymetli Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin de söylediği gibi yerelde başarı bilhassa millet nezdinde başarıdır. Bu anlamda geride bıraktığımız Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri de gösterdi ki; Cumhur İttifakı girdiği tüm seçimlerden başarı ile çıkmakta ve önümüzdeki mahalli idareler seçimlerinde de millet nezdinde başarı ile çıkacağı şüphesiz görünüyor. Alanya toplumsal ve ekonomik anlamda güçlü bir kent olup bu başarıdan nasibini aldı. Güçlü ve vizyoner belediyecilik anlayışı, Alanya içinden adeta yeni bir Alanya daha doğurdu ki zaten temennimiz bu büyüme ve doğru yönetimin önümüzdeki süreçte de devam etmesi. Ben inanıyorum ki bu süreçte hem Alanya’mız hem de Türkiye kazanacaktır. Olgun akıl, ateşli çaba, geniş ufuk; Adem Başkan’a Alanya’da rakip yeter mi?” dedi.

HİLMİ DURGUN: ANTALYA’YI VE ALANYA’YI ŞAHA KALDIRACAĞIZ
İl Başkanı Onur Temel’in ardından MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun vatandaşlara seslendi. Durgun, “Ben bu seçimi sadece bir yerel seçim; belediye başkanı, meclis üyesi, muhtar ya da aza seçiminden öte, 2023’te gerçekleştirdiğimiz hem Milletvekilliği hem Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin tamamlayıcı unsuru olarak nitelendiriyorum. Kararlı yürütme, güçlü yasama, uyumlu belediye diyoruz. Son 10 yıldır Selçuklu’nun başkentinde, Antalya’nın gözbebeği Alanya’da yaptığı eserlerle, hizmetlerle Alanya’daki hemşerilerimize yaptığı ev sahipliği ile gelen misafirlerimize ilimizin en değerli ilçelerinden biri olan Alanya’da göstermiş olan hizmetle, layıkıyla bu işi yaptığına inandığımız kıymetli başkanımız Adem Murat Yücel ile 31 Mart gecesi sizlerin desteği ile hep birlikte zafere ulaşacağız. Antalya Büyükşehrimizde de 5 yıl boyunca boş geçen yılları, aradaki açığı kapatmak adına kendisini ispat etmiş, yaptığı hizmetle, eserler ile mücadelesi ile gönüllere taht kurmuş Hakan Tütüncü’yü Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçecek, tam uyumlu bir belediye ile Antalya’yı ve Alanya’yı şaha kaldıracağız.” şeklinde konuştu.

(AHA)

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!