Antalya
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

ANTALYASPOR KAN KAYBEDİYOR


ANTALYASPOR KAN KAYBEDİYOR
Trendyol Süper Lig'in 36. hafta karşılaşmasında Kasımpaşa sahasında Bitexen Antalyaspor'u ağırladı. Karşılaşma 3-1'lik Kasımpaşa galibiyeti ile noktalandı.

Trendyol Süper Lig'in 36. hafta karşılaşmasında Kasımpaşa sahasında Bitexen Antalyaspor'u ağırladı. Karşılaşma 3-1'lik Kasımpaşa galibiyeti ile noktalandı.

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan maçta hakem Oğuzhan Çakır düdük çaldı.

Karşılaşmada İstanbul temsilcisine galibiyeti getiren golleri 16. dakikada Julien Ngoy, 37'de Nuno da Costa ve 82. dakikada Hajradinovic kaydetti.

Antalyaspor'un tek sayısı ise 90+1'de Amar Gerxhaliu'dan geldi.

Bu sonuçla Avrupa kupaları iddiası bulunan Kasımpaşa puanını 52'ye çıkardı. Akdeniz ekibi ise 45 puanda kaldı.

Trendyol Süper Lig'in bir sonraki haftasında Kasımpaşa, Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olacak. Bitexen Antalyaspor ise Yukatel Adana Demirspor'u ağırlayacak.

İŞTE MAÇIN GOLLERİ

16. dakikada Kasımpaşa'nın golü geldi. Soldan ceza sahasına giren Ben Ouanes'in içeri çevirdiği topu Fall kaleye göndermek isterken, meşin yuvarlağı önünde bulan Ngoy altıpas önünde düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı. 

36. dakikada Kasımpaşa farkı 2'ye çıkardı. Ben Ouanes'in soldan ortasında Da Costa ceza sahası içinde kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 

82. dakikada penaltı atışını kullanran Hajradinovic, skoru 3-0 yaptı.

90+1. dakikada Antalyaspor'un golü geldi. Emre Uzun'un sağdan kullandığı köşe vuruşunda Gerxhaliu meşin yuvarlağa ön direkte dokunarak golü attı. 

Kasımpaşa: 3 - Bitexen Antalyaspor: 1

Stat: Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Oğuzhan Çakır, İlker Takpak, Kamil Çetin

Kasımpaşa: Gianniotis, Gökhan Gül (Dk. 90+1 Sarp Yavrucu), Porozo, Yasin Özcan, Fall (Dk. 90+1 Emirhan Yiğit), Ben Ouanes, Sadiku (Dk. 81 Thomas), Hajradinovic, Aytaç Kara, Ngoy (Dk. 76 Sadık Çiftpınar), Da Costa (Dk. 90+1 Bünyamin Çetinkaya)

Bitexen Antalyaspor: Leite, Erdoğan Yeşilyurt, Naldo (Dk. 73 Emre Uzun), Ömer Toprak (Dk. 13 Gerxhaliu), Veysel Sarı, Güray Vural, Safuri, Kaluzinski, Saric (Dk. 73 Milosevic), Larsson (Dk. 83 Mert Yılmaz), Assombalonga

Goller: Dk. 16 Ngoy, Dk. 36 Da Costa, Dk. 82 Hajradinovic (Penaltıdan) (Kasımpaşa), Dk. 90+1 Gerxhaliu (Bitexen Antalyaspor)

Kırmızı kart: Dk. 80 Erdoğan Yeşilyurt (Bitexen Antalyapor)

Sarı kartlar: Dk. 44 Yasin Özcan (Kasımpaşa), Dk. 80 Veysel Sarı (Bitexen Antalyaspor)

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!