Antalya
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

DURALİ KOLPAK'DAN MİTİNG GİBİ AÇILIŞ


DURALİ KOLPAK'DAN MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

Miting gibi seçim ofisi açılışı

Cumhur İttifakı Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Durali Kolpak’ın ilk seçim ofisi açıldı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen açılış adeta mitinge dönüştü. 

Öğretmenevleri Mahallesi’nde gerçekleştirilen seçim ofisi açılışına Önceki Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü AK Parti ve MHP ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. 

“HİZMETTE İZİMİZ OLACAK”
Açılışta konuşan Durali Kolpak, şunları söyledi: “31 Mart yerel seçimleri, Konyaaltı için tarihi bir önem taşıyor. Bu seçimlerde, ilçemizin geleceği için kritik bir karar vereceğiz. Ya Konyaaltı’nı gerçek belediyecilik hizmetleriyle buluşturacağız ya da hamaset siyaseti yapanlara teslim edeceğiz. Ya Konyaaltı’na altın çağını yaşatacağız ya da yerinde saymasına seyirci kalacağız. Biz Konyaaltı’na gerçek belediyeciliği getirmek için yola çıktık. Konyaaltı’nı hiçbir proje üretmeyen, yatırım yapmayan, belediye bütçesini talan eden, makam arabasına icra konulan, çalıştırdığı işçinin maaşını bile ödeyemeyenlere emanet etmeyeceğiz. Daha güzel bir Konyaaltı için hep birlikte çalışacağız. Konyaaltı’na sözümüz, hizmette izimiz olacak. 

“ANTALYA 15 YILINI KAYBETTİ”
Açılışta söz alan Mevlüt Çavuşoğlu, CHP’li belediye döneminde Antalya’nın 5 değil 15 yılını kaybettiğini söyledi. Türkiye’de vidanjörlerin en fazla Antalya’da iş yaptığını kaydeden Çavuşoğlu, “Bir altyapı hizmetini bile yapamıyorlar” dedi. 31 Mart’tan sonra hem Konyaaltı’nın hem de tüm Antalya’nın gerçek belediyecilik hizmetleriyle buluşacağını belirten Çavuşoğlu, “Durali ağabeyim içimizden biri. Kendisi kooperatif başkanı olarak bugüne kadar çok başarılı hizmetlere imza attı. Konyaaltı’nı hak ettiği hizmetlerle buluşturacağına eminim” diye konuştu. 

“ALTIN ÇAĞI HEP BİRLİKTE BAŞLATIYORUZ”
Büyükşehir belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü ise şunları söyledi: “Antalya’nın altın çağını 31 Mart’ta hep birlikte başlatıyoruz. Biz kadrolarımızla, 15 yıllık belediyecilik deneyimimizle bunu başaracağız. Kepez’de bunu başardık. Bir yandan yollar açıp asfaltlar yaparken diğer taraftan gönülleri kazandık. Kepez’de açtığımız yolları uç uca eklesen buradan Rize’ye yol olur. Biz bu başarıları nasıl elde ettik? Gecemizi gündüzümüze kattık. Günde 3-4 saat uykuyla, bazen günde tek öğün yemekle. Allah bize yardım etti. Millet hep yanımızda durdu. Kazanan şehir oldu.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!