Antalya
21 Eylül, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

İŞTE DAMAK TADINA UYGUN SU MARKALARI

İŞTE DAMAK TADINA UYGUN SU MARKALARI

Günlük hayatımızda en çok tükettiğimiz şeylerden biri olan suyun kalitesinin aslında birçok şeyden daha önemli olduğunu söylesek? Mineral bakımından en zengin ve pH seviyesi en uygun suları tercih etmek konusunda maksimum bir özen ve hassasiyet gözetmemiz gereken şu günlerde Sağlık Bakanlığı'nın en güvenilir 10 içme suyu markası listesini yeniden hatırlama vakti!
Buzdağı Doğal Mineralli Su, Sakarya
Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan raporda birinci sıraya yerleşerek ülkemizdeki en kaliteli içme suyu markası kabul edilen Buzdağı su, Sakarya'nın Keremali dağlarından çıkarılan doğal kaynak suyundan elde edilir. Buzdağı suyun pH değeri ise 7.6 olarak ölçülmüştür.

Beyyab Doğal Mineralli Su, Çankırı
'Doğallık su yüzüne çıktı' sloganıyla piyasaya sürülen Beyyab su, Çankırı'ya ait bir su markasıdır. Ilgaz Dağları'nın zirvesinden çıkarılan Beyyab su, en zengin mineral değerlerine sahip sulardan biridir. pH değeri ise 7.4 olarak ölçülmüştür.

Fuska Kaynak Suları, Sakarya
Yılın yaklaşık olarak 6 ayı karlarla kaplı olan Sapanca dağının zirvesinden çıkarılan Fuska su, yaşamsal faaliyetler için büyük bir önem arz eden zengin mineraller içermektedir. pH değeri ise 7.5 olarak ölçülmüştür.

Atlantis Kaynak Suları, Kayseri
Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde Toros dağının eteklerinden çıkarılan Atlantis su, 8.3'lük pH seviyesi ile en yüksek pH seviyelerine sahip sulardan biri olduğundan ilk içimi diğer su markalarına oranla farklı gelse de düzenli tüketim sonucunda tadına da alışılıyor.

Sultan Kaynak Suları, Bursa
Ülkemizde en fazla kar yağışı alan lokasyonlardan biri olan Uludağ'ın eteklerinden çıkarılan Sultan su, Bursa - İnegöl'e ait bir su markasıdır. Genellikle beslenme uzmanları tarafından sodyum diyetlerinde önerilir. pH değeri 7.14 olarak ölçülmüştür.

Tekir Kaynak Suları, Niğde
Yaşamsal faaliyetleri destekleyici mineraller bakımından zengin olan Tekir su, tıpkı Sultan su gibi sodyum diyetine uygun su markalarından biridir. Toros Dağları'nın Şekerpınarı kaynağından gelen Tekir su, en yüksek silikat değerine sahip olmasıyla diğer su markalarından ayrılır. pH değeri 7.59 olarak ölçülmüştür.

Taşkesti Doğal Mineralli Su, Bolu
Berrak, kokusuz ve tortusuz suyuyla tüketenler tarafından son derece sevilen Taşkesti su, Sağlık Bakanlığı tarafından da 'doğal mineralli su' olarak tescillenmiştir. Bolu'nun Mudurnu ilçesinin Taşkesti beldesine bağlı Taşkesti suyun pH değeri 7.9 olarak ölçülmüştür.

Javsu Doğal Mineralli Su, Ankara
Ankara Kızılcahamam'dan çıkarılan Javsu, ülkemizin en berrak ve kokusuz su markalarından biridir. İç Anadolu bölgesinde yaygın olarak tüketilen Javsu, zengin mineraller bakımından da en iyi su markaları arasında. pH seviyesi ise 7.63 olarak ölçülmüştür.

Munzur Kaynak Suları, Tunceli
Tunceli Ovacık'ta karlarla kaplı olan dağlardan çıkarılan Munzur su ülkemizde en bilinen ve en sevilen su markalarının başında yer alır. 1999 senesinden beri tüketiciyle buluşan munzur su, yumuşak içimli içme sularımızdan biridir. pH seviyesi ise 8.11 olarak ölçülmüştür.

Cansu Kaynak Suları, Düzce
Düzce'de bulunan Cansu yurt dışına da ihraç ettiğimiz su markalarımızdan biri. Suyu mümkün olan en doğal haliyle tüketiciyle buluşturmayı amaçlayan Cansu, antibakteriyel boru hatlarıyla suyu direkt olarak kaynaktan temin eder.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!