Antalya
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

SERİK'TE ZAFER BİZİM

SERİK'TE ZAFER BİZİM

SERİK’TE KADİR KUMBUL’A 
ZAFER GİBİ KARŞILAMA

Cumhuriyet Halk Partisi Serik Seçim Koordinasyon Merkezi büyük bir coşkuyla açıldı.

Serik Tuncer Paşa Caddesi’ndeki açılışa CHP Serik Belediye Başkan Adayı Doktor Kadir Kumbul, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen, Eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kumbul, Başpehlivan İsmail Balaban, Başpehlivan Osman Aynur, Başpehlivan Turan Balaban, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı. Muhittin Böcek ve Kadir Kumbul, vatandaşlar tarafından konfeti ve çiçeklerle karşılandı. Vatandaşların tıklım tıklım doldurduğu alanda, sık sık “Kadir Başkan” sloganları atıldı.

19 İLÇEYİ ALACAĞIZ

Törenin açılış konuşmasını yapan CHP Serik İlçe Başkanı Seref Çimen “Çok kıymetli Serikli kardeşlerim, bu yola çıkarken başlıyoruz demiştik; bugün başladık. Biz inandık 19 ilçeyi alacağız. Kıymetli Hemşehrilerim 98 yıl sonra bayrak dikmek için çıktık bu yollara, Büyükşehir’i iki defa üst üste almak için çıktık bu yollara. Biz inandık sizler de inanın.” ifadelerini kullandı.

SERİK’E CUMHURİYET HALK PARTİSİ BAYRAĞINI DİKİYORUZ

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Serik’i ilk defa bu kadar kalabalık gördüğünü söyledi. Milletvekili Cavit Arı “Sevgili Serikliler, hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Burada iki şeyi gördüm: Bir, İlçe Başkanı seçildikten sonra Şeref Çimen efsane olmuş. İki, 22 yıldır siyasi çalışmalarda en çok geldiğim ilçelerden birisi Serik, çok sayıda ilçe kongresinde divan başkanlığı dahil Serik’te Yörüklerin arasında oldum. Ama Serik’te ilk defa bu kadar kalabalığı bugün görüyorum. Bu neyin işareti biliyor musunuz? Şeref Çimen başkanın da söylediği gibi 98 yıl sonra Serik’e Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını hep beraber dikiyoruz. Tabiki tek başına Serik yetmez. El ele, kola kola çalışacak bir abisine ihtiyaç var. Yörüklerin evladı, Torosların evladı dediğimiz 5 yıl boyunca gece gündüz Antalya için çalışan Muhitin Böcek Başkanı bir dönem daha seçmeye var mıyız? Kadir Kumbul’u seçmeye var mıyız? O zaman bu görev Serik’e ve Seriklilere düşüyor. Gece gündüz çalışacağız. 36 gün kaldı, az kaldı. Bu manzarayı sahneden gördüğümde bu işin olduğunu ben bugünden ilan ediyorum. Bugünden itibaren Serik, Cumhuriyet Halk Partisi’nin oldu arkadaşlar. Ama durmayacağız, 36 gün daha çalışacağız. Gece gündüz çalışacağız. Serik’in sahilinde, deniz kenarında, pazarında, en son tepesindeki yayla köylerine kadar. Serik’i alacağız, Antalya’yı alacağız. Ben bu manzaradan bunu görüyorum, Serik’e hayırlı uğurlu olsun diyorum.” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!