Antalya
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI HAYVAN HASTANESİ ANTALYA'DA

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI HAYVAN HASTANESİ ANTALYA'DA

Akdeniz Haber Ajansı olarak...

Türkiye'nin ve Antalya'nın En Kapsamlı Hayvan Hastanesi PRİME ANİMAL HOSPİTAL'ı sizler için tanıyoruz.

Antalya'da Çağlayan Mahallesi'nde faliyet gösteren hayvan hastanesi, teknolojinin tüm imkanlarını sevimli dostlarımıza sunuyor.


Sevgili dostlarınızın tüm tedavi süreçlerinin tek merkezden yürütüleceği, en yeni ve yüksek teknolojik cihazlara sahip olmakla birlikte her branştan uzman veteriner hekimlerin bir arada olduğu bölgenin en kapsamlı hayvan hastanesi olmanın gurunu sizlerle paylaşıyoruz.

Hizmetlerimiz:
BESLENME ve DİYETETİK
Hayvanların beslemesinde en önemli unsurlardan biri de hayvanınıza uygun mamayı seçmektir. Bu konuda dikkatli olunması gereken kısım ise aslında iyi bir veteriner hekim seçimidir.

CHECK - UP
Sahiplendiğiniz yeni yavru dostlarımız, evinizde bakımını üstlendiğiniz dostlarımız ve yaşını almış dostlarımız için önerilen tetkikler topluluğudur.

DİŞ ÜNİTESİ
Evcil hayvanınızın diş ve ağız sağlığı diğer birçok sistemleri kadar önem arz etmektedir. Veteriner hekimliği ve kliniğimiz bu konuda kendini geliştirmiştir.

GASTROENTEROLOJİ
Evcil hayvanlarımızın sindirim sistemlerinde yaşadığı hastalıklar ve bu hastalıklara uygun tedavi yöntemleriyle ve tedavi araç gereç ile tedavi edilmesi durumudur.

ENDOSKOPİ
Endoskopi, kanal ve/veya kanalla bağlantısı olan iç organların bir ışık kaynağı yardımıyla yerleştirilen mercekler aracılığıyla görüntülenmesi tekniğidir.

GENEL CERRAHİ
İşlerinde son derece uzman olan ekibimiz ve kliniğimizin bünyesindeki gelişmiş alt yapı ile çeşitli bölümlerde hizmet vermekteyiz.

FİZİK TEDAVİ ve REHABİLİTASYON
Fizyoterapi ve rehabilitasyon alanında başarılı uygulama ve metodlarımızla dostlarımıza daha sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sunarız.

KUAFÖRLÜK HİZMETLERİ
Pet kuaförlük hizmeti evcil hayvanlar için oldukça önemli bir hizmettir. Son derece hijyenik, bakımlı ve kontrollü şekilde yapılan hizmetlerimiz, dostlarımızı rahatsız etmeden kısa sürede tamamlanmaktadır.

LABORATUAR
Kliniğimiz bünyesinde yer alan laboratuvarımızda dostlarımızın muayenesi sonrasında teşhis için ihtiyaç duyulabilecek tüm biyokimyasal analizler, kan sayımları, kan gazları ve elektrolit değerleri biyokimyasal...

ONKOLOJİ
Kliniğimizde kanser tedavisi her dostumuz için özel olarak, genel sağlık değerleri ve kanserinin durumu göz önünde bulundurularak tasarlanmaktadır

RADYOLOJİ
Radyoloji, X ışını ve radyoaktif maddelerin hastalıkların tanı ve sağaltımında kullanımı ve bu amaçla geliştirilen teknikleri konu alan bir bilim dalıdır.

ÜROLOJİ
Üroloji bölümü dostlarımızın ürogenital sistemlerinin kontrolünü sağlamaktadır. Ürolojik rahatsızlıklara sıkça rastlanmaktadır.

(AHA)

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!